Snapper

är ett fiffigt litet tillägg till Mozilla Firefox. När du installerat det så lägger sig en ikon längst ned till höger i statusfältet i webbrowsern Snapper När du klickar på Snappern så öppnar den munnen och du kan ta snapshots direkt från skärmbilden.

Snabbt och enkelt!

Tags: , ,

3 Responses to “Snapper”

1. 1 Michael Andersson

Perfekt! Jag brukar alltid dra mig för att börja ordna med bilder och skärmdumpar av pur lathet, men det här gör ju att det inte finns några riktiga ursäkter längre.

Kanon helt enkelt. Vad jag skulle önska är en applikation som har Snappers funktioner + att det finns en inbyggd ftp-klient så att man kan lägga filen direkt på valfri server. När den väl hamnat på servern skulle applikationen returnera sökvägen till klippet. Hu vilken killer app det skulle vara!

1. 1 OMIS [om informationssökning] » Blog Archive » Snapper — fånga bilder med Firefox